Arama
Arama Sonuçları
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
Suç örgütü lideri Kastamonu Adliyesi’nde
Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 Operasyonu'nda gözaltına alınan suç örgütü lideri olduğu değerlendirilen Ömer Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
Kastamonu’da genç kızı taciz eden şahıs tutuklandı
Kastamonu’da sokakta yürüdüğü sırada genç kızı arkasından sarılarak taciz eden şüpheli, yaklaşık 600 kamera kaydı izlenerek yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Kastamonu’da 110 vatandaşı dolandıran 5 şüpheli tutuklandı
Aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi mağdur eden ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan 5 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Milyonluk vurgun yaptılar, metruk binada yakalandılar
Kastamonu’da ev sahibi yapma vaadiyle 110 vatandaşı, 3 milyon TL dolandıran şüpheliler adliyeye sevk edildi
Kastamonu Emniyeti’nden dev operasyon!
DAİRE SATMAK VAADİYLE 110 VATANDAŞI 3 MİLYON TL DOLANDIRAN ŞAHISLAR YAKALANDI
TEM ve İstihbarat’tan terör operasyonu
Terör örgütü DEAŞ mensubu şahıs Gaziantep’te yakalandı.
Kuyumcunun dikkati kurtardı
Kastamonu’da, telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı, altınlarını bozdurmak isterken durumu anlayan kuyumcu dolandırılmaktan kurtardı.
Milli parkta gizemli kayboluş
Pınarbaşı ilçesi sınırlarındaki Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ilgarini Mağarasını görmek için İstanbul’dan Kastamonu’ya gelen kafileden bir kişi kayboldu.
FETÖ davasında 7 yıl 11 ay hapis
FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesi ile yargılanan şahıs 7 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Şantaj yaptığı kadın intihar etmişti, tutuklandı
Kastamonu'da internetten tanıştığı şahıs ile evlilik hayali kuran ve bir süredir de para gönderen kadın, gizli görüntülerini çeken şahsın kendisine yaptığı şantaj sebebiyle intihar etti. Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
DEAŞ bağlantılı 3 şahıs yakalandı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda, İl Merkezinde 3 adrese gerçekleştirilen operasyon neticesinde, DEAŞ Terör Örgütü ile bağlantılı 3 şahıs yakalandı.
FETÖ’den yargılanan eski polise beraat
Kastamonu’da 2009 yılında yapılan komiser yardımcılığına geçiş sınavında soruların öncesinden öğrenilmesiyle ilgili yargılanan eski komiser yardımcısı beraat etti.
10 yıl sonra ilk sanık hakim karşısına çıktı
Kastamonu Üniversitesi eski Genel Sekreteri Muhiddin Sağlam’ın 2012 yılında öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde ilk sanık, 10 yıl sonra hakim karşısına çıktı. Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden genel sekreter cinayetinde kullanılan silahtan çıkan boş kovan, FETÖ soruşturması çerçevesinde evinde arama yapılan sanığın evinde bulundu. Bunun üzerine sanık hakkında dava açılırken, savcılık soruşturmasının ise gizlilik kararıyla devam ettiği öğrenildi.
Cezaevleri için kitap bağışı kampanyası başlatıldı
Kastamonu’da cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklular için 'kitap İyileştirir' sloganıyla kitap bağışı kampanyası başlatıldı.
Lokantadaki cinayetin detayları…
Kastamonu'da bir lokantada öldürülen vatandaşın ablası, kardeşinin 15-20 gündür evine gelmeyen, eşi sebebiyle öldürüldüğünü iddia ederek, kaçan şahsın arkasından ateş ettiği gerekçesiyle tutuklanan ablasının da tahliye edilmesini istedi. Öldürülen Köse’nin kardeşleri, yaşanan olayların sebebi olarak gördükleri gelinlerinin de tutuklanmasını talep etti.
JASAT’a enselendi
Cide ilçesinde ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 20 yıl hapis cezasıyla aranan K.Ç. isimli şahıs, Kastamonu II Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) tarafından, gerçekleştirilen operasyonla yakalanmıştır.
Aranan şahıs yakalandı
Kastamonu ili Merkez ilçesinde ‘Silahla Birden Fazla Kişi ile Birlikte Konutta Geceleyin Yağma’ suçundan 19 yıl 23 ay hapis cezasıyla aranan (F.P.) isimli şahıs, Kastamonu II Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) tarafından, Kastamonu il merkezinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
1 kişi tutuklandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu DEAŞ terör örgütü bağlantılı şahıslara para gönderdiği değerlendirilen 1 kişi yakalandı.
2 adrese eşzamanlı operasyon: 1 tutuklu
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin koordineli çalışmaları sonucunda, İl merkezinde bir adrese ve İstanbul ilinde bir adrese olmak üzere, iki adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon düzenlendi. PKK/KCK terör örgütü ile bağlantılı yabancı uyruklu 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
9 şüpheli gözaltında
Kastamonu'da vatandaşları telefonla arayarak ağına düşürüp dolandıran ve yaklaşık 10 milyon lira vurgun yapan 9 şüpheli, Kastamonu merkezli 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.
Evlat cinayetine ağırlaştırılmış müebbet!
Evlenmek isteyen 17 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla 9 yıldır yargılanan baba, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Beş yıldır firariydi, Ankara'da yakalandı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda Emniyetin mahrem imam yapılanmasında bulunduğu öğrenilen 5 yıldır firari olan FETÖ mensubu M.B., Ankara'da yakalandı.
FETÖ davaları sürüyor
Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesi ile yargılanan şahıs, 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
'Bylock' kullanıcısı eski öğretmene 6 yıl 3 ay hapis cezası
Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün haberleşme ağını kullandığı ve örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen eki öğretmen, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Hükümlülere büyük kolaylık
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Denetimli Serbestlik Parmak İzi Kontrol Sistemi projesi başlatıldı.